Začetni Theta Healing® seminar

Začetni Theta Healing® seminar

Murska Sobota; 14.-16. februar 2014

Spoštovani člani PDK!

Tisti, ki ste bili na naši lanski letni konferenci, se najbrž še spomnite zanim,ive predstavitve, ki jo je imel Peter Kunc ob koncu konference na temo vpliva nezavednih prepričanj na naše življenje in o tehniki Theta Healing. Ob tem je bila izražena želja, da se organizira seminar, na katerem bi se lahko naučili te tehnike. Tako smo se s Petrom dogovorili za seminar, ki bo v Murski Soboti 14.-16. februarja 2014. Podrobnosti o seminarju so spodaj. Za vse, ki pa še ne poznate te tehnike, naj vam jo na kratko predstavimo.

Theta Healing® je ena najbolj preprostih, učinkovitih in široko uporabnih tehnik, s katero preko theta stanja zavesti spreminjamo nezavedna prepričanja, ki močno vplivajo na naš način razmišljanja, čustvovanja in odzivanja na situacije, v katerih se znajdemo. Z uporabo te tehnike se osvobodimo marsikaterih obvez, negativnih čustev, prepričanj in blokad, pa tudi njihovih posledic na fizičnem telesu - bolezni in motenj. Posledica so učinkovite spremembe na vseh področjih življenja: v medsebojnih odnosih, pri uresničevanju vizij in ciljev, v karieri, pri zdravju in ustvarjanju obilja. Postanemo bolj sproščeni in samozavestni ter polni življenske radosti.

Vsebina / teme seminarja:

-       možganski valovi in theta stanje,

-       vizualizacija,

-       intuitivni vpogledi in zdravljenje,

-       spreminjanje prepričanj in ustvarjanje občutkov,

-       sedem ravni obstoja,

-       sorodne duše,

-       vračanje delcev duše,

-       manifestiranje,

-       vpogledi v prihodnost,

-       delo na genetskem nivoju.

Več kot 75% časa je namenjenega praktičnemu delu (skupaj več kot 15 vaj).

Termin: 14. – 16. februar 2014 (petek - nedelja)

Lokacija: Murska Sobota

Trajanje seminarja: petek 17.00 – 21.00, sobota 9.00 – 17.00, nedelja 9.00 – 18.00

Kotizacija: 290 EUR za prijave do vključno 7.2.; po tem datumu 320 EUR (udeležba na seminarju, pisno gradivo in knjiga Theta Healing – v slovenščini). Člani Pomurskega društva za kakovost imajo še dodatnih 20 EUR popusta.

Seminar vodi Peter Kunc, Theta Healing® učitelj in praktik (051 427 405); peter_kunc@yahoo.com)

Dodatne informacije:  Anita Števanec, 02 521 40 56

Prijave: Sprejemamo na elektronski naslov  info@pdk-drustvo.si, dopišite podatke: ime in priimek, naslov, elektronski naslov in telefonska številka.