home

Pomursko društvo za kakovost

Novi ISO 9001:2015 – kako izpolniti zahteve in kako jih presojati

Dogodki >>

 

V sredo, 11.5.2016 od 9.00 do 15.00 ure, na naslovu Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota

Ste usposobljen notranji presojevalec in boste presojali tudi po novi izdaji standarda ISO 9001?

Vas zanima, kakšne so nove zahteve, na kakšen način jih je možno izpolniti in kako jih presojati?

Potem se udeležite delavnice, na katerem boste neposredno od soustvarjalca nove izdaje standarda z več kot 25-letnimi presojevalskimi izkušnjami izvedeli:

PROGRAM

 Katere so ključne novosti v ISO 9001:2015
 Kako izpolniti nove zahteve in kako jih presojati (s študijem primerov)
 Najpogostejše zmote v zvezi z zahtevami za sistem vodenja kakovosti in kako se jim (tokrat) izogniti
 Kako poskrbeti za kompetentno izvedbo presoje in kompetentnost presojevalcev

Dovolj časa bo tudi za vaša vprašanja in odgovore, izmenjavo mnenj, pogledov in izkušenj.

S pridobljenim znanjem boste lahko ustrezno izvedli notranjo presojo, hkrati pa boste v veliko pomoč tudi pri prehodu vaše organizacije na novo izdajo standarda.


VODJA DELAVNICE

Delavnico bo vodil mag. Peter Kunc, ki že več kot 25 let deluje na področju vodenja kakovosti kot vodilni presojevalec, predavatelj in svetovalec. Kot član mednarodnega tehničnega odbora ISO/TC 176 je neposredno aktivno sodeloval pri pripravi nove izdaje standarda ISO 9001:2015, je pa tudi član skupine za tolmačenje zahtev standarda ISO 9001. Ima raznovrstne delovne izkušnje iz gospodarstva in javnega sektorja, kjer je delal na področjih, povezanih z vodenjem kakovosti. Bil je tudi prvi direktor področja ocenjevanja sistemo vodenja na SIQ.

KOTIZACIJA

Cena tečaja je 145,00 € na udeleženca in vključuje organizacijo tečaja, študijsko gradivo, potrdilo o usposabljanju, osvežilne napitke, kavo in prigrizek. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 5. maja 2016 na transakcijski račun: Pomursko društvo za kakovost, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri NLB d.d., številka poslovnega računa: 02496-0089661576. Pri sklicu navedite vašo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku tečaja.

PRIJAVE IN ODJAVE:

Prijave sprejemamo do zasedbe mest, najkasneje pa do 5. maja 2016. Prijavnico lahko posredujete po elektronski pošti, navadni pošti ali po fax-u. Morebitne odjave sprejemamo do 5. maj 2016. Pri morebitnih kasnejših odjavah[1] si pridružujemo pravico zaračunavanja dela kotizacije za administrativne stroške. V primeru odjave od izobraževanja zadnji dan pred izvedbo ali na dan izvedbe, kotizacije ne vračamo.
 

 

Nazaj