Kako odpraviti odpor do sprememb

13. marca 2018 od 9.00 do 12.30 ure v Murski Soboti

Je tudi v vaši organizaciji preveč sprememb neuspešnih zaradi odpora zaposlenih? Se sprašujete, kateri so ključni vzroki za ta odpor in kako jih odpraviti?

Prav tem izzivom je namenjena delavnica, na kateri boste med drugim spoznali:

• Kje se skrivajo prepričanja in kako delujejo
  • Kako napačna ali omejujoča prepričanja vplivajo na izvajanje sprememb in poslovno uspešnost
  • Kako prepoznati obstoj takih prepričanj
  • Kateri so ključni elementi (ne)uspešnih metod in tehnik za spreminjanje prepričanj
  • Dosežene rezultate po odpravi pravih vzrokov
  • Kako uporabljati kineziologijo (mišično testiranje) in theta možganske valove; (praktični primeri in vaje)

Delavnico bo vodil mag. Peter Kunc, ki kot vodilni presojevalec, predavatelj in svetovalec na področju managementa uspešno deluje doma in v tujini. V zadnjih letih se pri svojem delu vse bolj posveča izzivu, kako ljudem omogočiti, da izkoristijo svoj polni potencial. Pri tem s pridom izkorišča svoje več kot 25-letne vodstvene izkušnje in več kot 15 let aktivnega udejstvovanja v športu. Prav na temo odprave odpora do sprememb je imel odmeven referat na lanski EOQ konferenci.

Udeleženci delavnice bodo poleg gradiva prejeli tudi njegovo knjigo Kako odpraviti stres … za vedno.

Kotizacija:
Redna cena delavnice: 145,00 EUR
Znižana kotizacija za udeležbo na tokratni – prvi izvedbi delavnice v Murski Soboti: 70,00 EUR (nismo davčni zavezanci).

Plačilo je potrebno poravnati najkasneje do 7. marca 2018 na transakcijski račun: Pomursko društvo za kakovost, Ulica arhitekta Novaka 9, Murska Sobota, odprt pri NLB d.d., številka poslovnega računa: 02496-0089661576. Pri sklicu navedite vašo davčno številko. Račun boste prejeli po zaključku tečaja.

Prijave in odjave:
Prijave sprejemamo do zasedbe mest, najkasneje pa do 7. marca 2018. Prijavite se tako, da sporočite ime udeleženca in naslov (podjetja) za izstavitev računa na info@pdk-drustvo.si. Morebitne odjave sprejemamo do 7. marca 2018. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunavanja dela kotizacije za administrativne stroške. V primeru odjave od izobraževanja zadnji dan pred izvedbo ali na dan izvedbe, kotizacije ne vračamo.