23. letna konferenca SZKO »Celovito prestrukturiranje? Odgovor je kakovost!«

Z veseljem vam sporočamo, da je na spletni strani Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO) že objavljen program letošnje konference, ki bo 13. in 14. novembra 2014 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

23. letna konferenca SZKO poteka pod sloganom »Celovito prestrukturiranje? Odgovor je kakovost!« in tej tematiki se bodo v plenarnem delu posvetili številni ugledni tuji in domači strokovnjaki, med njimi:
• Dr. Axel Werner, direktor obrata, BMW Plant Regensburg
• Jean-Paul Teyssen, glavni izvršni direktor, Carglass
• Aleksander Mervar, direktor, ELES
• Branko Žibret, partner v svetovalni hiši A. T. Kearney
• Torbjörn Månsson, glavni izvršni direktor, DUTB
• Nima Motazed, NLB

Poleg plenarnega dela bo na konferenci organiziranih osemnajst programskih modulov, posvečenih zdravstvu, bančništvu, avtomobilski industriji, voditeljstvu, upravljanju poslovnih procesov, človeškemu potencialu, razvoju javne uprave,sistemom stalnih izboljšav, standardom, operativni odličnosti in informatiki.

O različnih vidikih prestrukturiranja bodo razpravljali tudi na zaključni okrogli mizi, na kateri bodo sodelovali dr. Urban Vehovar, dr. Igor Masten, dr. Matej Avbelj in dr.Simona Kustec Lipicer, povezovala pa jo bo voditeljica in novinarka Vida Petrovčič.

Več: tukaj

Progam: tukaj